Különleges találkozó, különleges alkalomból
- Agrárhírek, Jó hírek
- 2025. május 29.
- 16
- 0
A 70 éves Hungaria egy igazán különleges, a márka történetében egyedülálló eseményén is részt vehettek az ünneplők: pinceséta keretében látogatást tettek a pincerendszer Hungaria díszágába.
Különleges alkalomból szervezett partnertalálkozót a Hungaria, az eseménnyel az idén 70 esztendős márkát kívánták méltó módon megünnepelni.
A jellegzetes kék címkéjéről és kiemelkedő minőségéről ismert pezsgőcsalád töretlenül nagy népszerűségnek örvend a fogyasztók körében.
A partnertalálkozó keretében megrendezett kerekasztalbeszélgetés vendégei – Müller Kornél ügyvezető igazgató, Csomay András marketingvezető, Koczuba Róbert pezsgőmester és Gáncs Zoltán gasztronómiai értékesítési vezető, – a hetvenéves múltra visszatekintő Hungaria értékeit a lehető legváltozatosabb témakörök mentén igyekeztek megragadni.
Szó esett a Hungaria gasztronómiában betöltött szerepéről, arról, hogy a márka miként fonódott össze az idők folyamán a stílussal és a kortárs művészettel, beszéltek a pezsgőcsalád egyes tagjainak előállítási technológiáiról, a Hungaria új, limitált kiadású termékeiről, valamint a vásárlók körében egyre kedveltebb italáról, a Hungaria Alkoholmentesről és annak piaci bevezetéséről is.
Végezetül egy igazán különleges, a márka történetében egyedülálló eseményen vehettek részt a meghívottak: a partnertalálkozóra tervezett pinceséta keretében látogatást tettek a pincerendszer Hungaria díszágában, ahol Koczuba Róbert pezsgőmester rendhagyó pezsgőkóstolót tartott egyenesen az érlelőpalackokból.
A pezsgőpincészet ezen a rendezvényén mutatta be a 2025-ös limitált kiadású termékeit. Az ún. gasztronómiai limitált kiadás, a Hungaria Chardonnay-Pinot Noir Brut kifejezetten a hetvenedik évfordulóra készült a leghagyományosabb szőlőfajtákból. Emellett az idén is limitált mennyiségben jelenik meg a pezsgőfogyasztók nagy kedvence, a Hungaria Irsai Olivér Extra Dry, továbbá az idén debütál e termék testvére, a Hungaria Sauvignon Blanc Extra Dry, amely a várakozások szerint szintén kivívhatja majd a pezsgőrajongók szeretetét.
A Hungaria immár 70 éve ajándékozza meg kiváló minőségű italokkal fogyasztóit. A minőség maximális garanciája, hogy a Transvasée eljárásnak köszönhetően a palackos érlelés és erjesztés a modern technológiával kiegészítve egy különleges ízvilágot kínál, amiben találkozik az érettség a könnyed, stílusos ízjegyekkel, ami egyedülálló élménnyé olvad össze minden palack Hungaria pezsgőben.
Forrás: magyarmezogazdasag.hu
- Igénytelen és szuperegészséges
- Agrárkamara: az idén kevesebb a krizantém
- 37 fiatal agrárszakembert díjaztak a Magyarok Kenyere programban
- Így ápoljuk télen a fügefánkat!
- Beporzók a kertben: mit tehetünk értük most, hogy tavasszal is erősek legyenek?
- Őszi varázslat a kertben – Így készítsd fel a természetet a télre!
2025. november 3.
Fókuszban az erdészeti génmegőrzés
2025. november 3.
Idén már októberben világra jött az első szürkemarha borjú
2025. november 2.
Visszafogott kereslettel és alacsonyabb árakkal indult az almapiac
2025. november 2.
Jóska Bátyám kedvence lett az Ország Sajtja 2025-ben
2025. november 1.
A sokat vitatott szója: tényleg olyan káros?
2025. november 1.