Különleges találkozó, különleges alkalomból
- Agrárhírek, Jó hírek
- 2025. május 29.
- 7
- 0

A 70 éves Hungaria egy igazán különleges, a márka történetében egyedülálló eseményén is részt vehettek az ünneplők: pinceséta keretében látogatást tettek a pincerendszer Hungaria díszágába.
Különleges alkalomból szervezett partnertalálkozót a Hungaria, az eseménnyel az idén 70 esztendős márkát kívánták méltó módon megünnepelni.
A jellegzetes kék címkéjéről és kiemelkedő minőségéről ismert pezsgőcsalád töretlenül nagy népszerűségnek örvend a fogyasztók körében.
A partnertalálkozó keretében megrendezett kerekasztalbeszélgetés vendégei – Müller Kornél ügyvezető igazgató, Csomay András marketingvezető, Koczuba Róbert pezsgőmester és Gáncs Zoltán gasztronómiai értékesítési vezető, – a hetvenéves múltra visszatekintő Hungaria értékeit a lehető legváltozatosabb témakörök mentén igyekeztek megragadni.
Szó esett a Hungaria gasztronómiában betöltött szerepéről, arról, hogy a márka miként fonódott össze az idők folyamán a stílussal és a kortárs művészettel, beszéltek a pezsgőcsalád egyes tagjainak előállítási technológiáiról, a Hungaria új, limitált kiadású termékeiről, valamint a vásárlók körében egyre kedveltebb italáról, a Hungaria Alkoholmentesről és annak piaci bevezetéséről is.
Végezetül egy igazán különleges, a márka történetében egyedülálló eseményen vehettek részt a meghívottak: a partnertalálkozóra tervezett pinceséta keretében látogatást tettek a pincerendszer Hungaria díszágában, ahol Koczuba Róbert pezsgőmester rendhagyó pezsgőkóstolót tartott egyenesen az érlelőpalackokból.
A pezsgőpincészet ezen a rendezvényén mutatta be a 2025-ös limitált kiadású termékeit. Az ún. gasztronómiai limitált kiadás, a Hungaria Chardonnay-Pinot Noir Brut kifejezetten a hetvenedik évfordulóra készült a leghagyományosabb szőlőfajtákból. Emellett az idén is limitált mennyiségben jelenik meg a pezsgőfogyasztók nagy kedvence, a Hungaria Irsai Olivér Extra Dry, továbbá az idén debütál e termék testvére, a Hungaria Sauvignon Blanc Extra Dry, amely a várakozások szerint szintén kivívhatja majd a pezsgőrajongók szeretetét.
A Hungaria immár 70 éve ajándékozza meg kiváló minőségű italokkal fogyasztóit. A minőség maximális garanciája, hogy a Transvasée eljárásnak köszönhetően a palackos érlelés és erjesztés a modern technológiával kiegészítve egy különleges ízvilágot kínál, amiben találkozik az érettség a könnyed, stílusos ízjegyekkel, ami egyedülálló élménnyé olvad össze minden palack Hungaria pezsgőben.
Forrás: magyarmezogazdasag.hu
- Drámai helyzet a magyar gyümölcspiacon
- Természetvédelmi fejlesztés indul a Duna-Dráva Nemzeti Parkban
- Hogyan védhetjük meg szőlőültetvényeinket?
- Hogyan védhetjük kertünket a káros napsugarak ellen?
- Miért romlanak gyorsabban az ételek a nagy melegben?
- Jelenleg is tart az aratás, figyeljünk az utakon!
2025. július 31.
Megkezdődött a szüret a Dél-Balatonon
2025. július 30.
A magyar mezőgazdaság 21. századi újjászületése a munkánk
2025. július 30.
A Balaton mint ivóvizbázis, kincs
2025. július 30.
A St. Andrea Szőlőbirtoké a Az Év pincészete díj
2025. július 29.