Serrano, Iberico, Pármai?

Megosztás:

A méltán híres spanyol pácolt sonka gyártási technológiáinak elsajátítása céljából a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) idén újabb workshopot szervezett a katalán IRTA agrár-élelmiszer kutatóintézetében.

A katalán IRTA (Research & Technology Food & Agriculture) monellsi Intézetével közösen megrendezett háromnapos workshop során a résztvevők a szárazon pácolt sonkakészítés elméleti hátterének megismerése mellett, a gyakorlati program keretében különböző nemzetek leghíresebb sonka termékeinek (Serrano, Iberico, Pármai stb.) sajátosságait és azok előállításának fortélyait ismerhették meg.

A résztvevőknek köszönjük jelentkezésüket és bízunk abban, hogy további munkájukhoz hasznos ismeret, ötleteket sikerült elsajátítaniuk. Bízunk benne, hogy a hazai kínálatban minél előbb találkozhatunk hazai alapanyagokra alapozott kiváló minőségű érlelt sonkák minél szélesebb választékában.

A NAK további szakmai workshopokat szervez külföldi kutatóintézetekkel együttműködve, amelyekről a negyedévente megjelenő Magazinban és a NAK portálon tájékozódhatnak.

Forrás: NAK/Dr. Szűcs Viktória

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük